Siri Webinar 6/2021 Mental & Emotional Well Being : " Keeping Your Emotional Health "

PROGRAM LET’S TALK WITH COUNSELLOR AKADEMI PENGAJIAN BAHASA UiTM SHAH ALAM

Assalamualaikum WBT
    Salam Sejahtera
    Salam UiTM diHatiku ❤️

[Program Counselling: Mental & Emotional Well Being 2021 Bertemakan: Empowering Yourself, Improving Mental & Emotional Well-Being ]

Perhatian kepada semua pelajar Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Shah Alam, 📢 Pusat Kerjaya dan Kaunseling dengan kerjasama Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Shah Alam akan mengadakan SIRI WEBINAR 6/2021 PROGRAM LET’S TALK WITH COUNSELLOR . 🌻

📌 Program ini memberi penekanan dari aspek kesihatan mental dan emosi yang seimbang. Memberi pendedahan kepada pelajar tentang bagaimana menguruskan emosi, tahu mereka sedang menghadapi masalah sama ada ingin selesaikan sendiri atau meminta bantuan pakar atau doktor. Kesihatan emosi adalah kemahiran, oleh itu pelajar akan didedahkan dengan langkah-langkah yang boleh dilakukan untuk meningkatkan kesihatan emosi dan menjadi lebih bahagia di samping berpeluang berkongsi pandangan dengan kaunselor melalui komunikasi dua hala atas talian..

Butiran program adalah seperti berikut :

🗓️ TARIKH : 09 JULAI 2021| JUMAAT
    ⏰ MASA : 8:00 MALAM.- 10:30 MALAM
    ✉️ TOPIK : MENTAL HEALTH: KEEPING YOUR EMOTIONAL HEALTH
    🖥️ MEDIUM : CISCO WEBEX
    PAUTAN: https://qrgo.page.link/4t8tU
    ATAU
    Scan qr code pada poster.

▪️Program ini terbuka kepada semua pelajar Akademi Pengajian Bahasa UiTM Shah Alam
    ▪️Sijil disediakan buat semua peserta
    ▪️Kuiz dan hadiah menarik untuk peserta bertuah