Program Klinik Kaunseling " Tidur : Keperluan Atau Kehendak ? "

Assalamualaikum wbt,

Unit Kerjaya dan Kaunseling dengan kerjasama Kelab Pembimbing Rakan Sebaya (PEERS) UiTM Caw Selangor Kampus Puncak Alam, akan menganjurkan Program Klinik Kaunseling Siri 5 yang bertajuk TIDUR: KEHENDAK @ KEPERLUAN yang bertujuan untuk membantu kita untuk lebih memahami mengenai kepentingan tidur yang berkualiti bagi memastikan tahap kesejahteraan mental dan fizikal kita dalam keadaan yang baik. Program ini juga adalah terbuka kepada semua pelajar UiTM yang berminat. Maklumat lanjut adalah seperti berikut:

Tarikh : 29 Jun , 2021 (Selasa)
    Masa : 09.00 malam
    Penceramah : CIK NORRAZILA BINTI RAZUAN - Peg Psikologi Kanan, UiTM Caw Selangor Kampus Puncak Perdana
    Medium: google meet - https://meet.google.com/ymq-xmxh-sdh
    *e-sijil akan disediakan untuk pelajar

Moga kehadiran Saudara/Saudari akan memeriahkan program ini.

Sekian, terima kasih