Together We Stand 2021 : " Single Life "

Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera,

YBhg. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan

Adalah dimaklumkan bahawa Unit Kerjaya dan Kaunseling UiTM Kampus Sungai Buloh dan Kampus Selayang sedang menjalankan Program Together We Stand secara bersiri. Siri Pertama dan Siri Kedua telah pun berlangsung. Bagi Siri Ketiga Pihak UKK telah memilih tajuk Single Life yang akan memfokuskan kepada staf yang masih bujang tidak kira lelaki atau perempuan dan berusia 24 tahun ke atas. Sehubungan dengan itu, Pihak UKK amat mengalukan pendaftaran daripada pihak tuan dan puan untuk turut serta dalam program yang bakal dianjurkan.  Butiran program adalah seperti berikut :

Tajuk: Single Life

Tarikh: 01 Jun 2021 (Selasa)

Masa: 10.00 pagi hingga 12.00 tengah hari

Platform: Google Meet

Untuk sesi kelompok yang ketiga Pihak UKK akan memberikan fokus kepada Single Life..maksimum penyertaan staf adalah 12 orang sahaja..
    Kriteria ahli kelompok yang kami cari adalah :
    - Bujang
    - Berusia 24 tahun ke atas

Jika anda berminat, mari sertai kami dan daftar segera di pautan google form - https://bit.ly/ukk-tws21

**DIBUKA KEPADA SEMUA STAF UITM CAWANGAN SELANGOR**