Majlis Belia Malaysia: Inisiatif Pembangunan Belia (PROKENS)

Majlis Belia Malaysia (MBM) telah melaksanakan PROKENS: Program Latihan Kemahiran Kebolehpasaran Kerja. Program ini disokong oleh Kementerian Belia dan Sukan Malaysia (KBS) dan dibiayai oleh Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera. Program ini adalah percuma dan berbaki satu siri sahaja lagi pada tarikh 23-25 Julai 2021 melalui dalam talian dengan menggunakan aplikasi Zoom.

Layari laman Facebook page kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang PROKENS.

Pendaftaran boleh dilakukan sebelum 7 Julai 2021 supaya pihak kami boleh memproses permohonan dan biasiswa mereka sebelum tarikh program. Pautan pendaftaran adalah seperti berikut: